Tag hele familien med på Restaurant Lerbækgaard & nyd en frokost med alt hvad hjertet begærer i naturrige omgivelser, hver Søndag fra klokken 11.30-15.30. vi ses 🙂

Det kolde:

Lerbækgaards maltbrød & kernerigt rugbrød – pisket smør

Køkkenchefens karrysild – sæsonens sild – fedt – kapers – rødløg

Rejer vendt i citron gelé – æg – syltede cherry tomater – dild

Dild kogte krebs – aioli med kartofler & persille

Cremet hønsesalat vendt i svampecreme – bacon – persille

Lakseriette vendt med mascarpone, citron & masser af urter – fennikel

Broccolisalat vendt i sød balsamico dressing – vesterhavsost – bacon – rosiner – rødløg

Tynd snittet spidskål – senneps & honning vinaigrette – granatæble – agurk

Bearnaise creme

Piment creme på grillede peberfrugter

Det Lune:

Puffet benskinke stegt over hele natten

Langtidsstegt kalvecuvette i hvidløg & timian

Panko paneret rødspættefilet med remoulade & citron

Frikadeller med et praj af Muscat & rødkål

Leverpostej med ristede svampe & bacon

Stegte kartofler vendt i krydderurter

Tarteletter med høns i asparges

Det vi slutter af med:

Ostebord med 2 slags oste hvad dertil hører

Gammeldaws æwlekage

Dagens skærekage

Kaffe & the buffet

Serveres hver søndag fra 11.30-15.30

299,- (buffet, dessert & kaffe/the bord) Børn under 10 halv pris

(Der tages forbehold for ændringer i buffen grundet sæsoner)