Selskaber

Lad Lerbækgaard skabe den perfekte ramme om Deres fest!

Vi kan klare alt fra mindre sammenkomster som receptioner, barnedåb og brunch til storstilede fester som bryllupper, konfirmationer og fødselsdage. Vi har flere hyggelige og lyse lokaler midt i smukke grønne omgivelser.

Restauranten er vores største lokale med udsigt og udgang til terrassen lige ved siden af sø og golfbane. Der er højt til loftet, træ bjælker og vinduer i begge sider af lokalet, som giver masser af lys og liv. Restauranten støder op til baren og loungen og efter et aftenselskab omdannes halvdelen af lokalet ofte til dansegulv med dj eller liveband. I Restauranten kan der afholdes selskaber for op til 100 personer.

Terrassen bruges bl.a. som samlingssted til velkomstdrink og vi tænder lys og lægger tæpper ud når mørket falder på.

Loungen har en stor reol med bøger og spil og et hjørne med bløde sofaer som indbyder til at læne sig godt tilbage.

Her kan der afholdes selskaber for op til 40 personer.

Loungen bruges også i forbindelse med større selskaber i restauranten, som samlingssted til velkomstdrink og kaffe efter maden.

Stalden har store buede vinduer med udsigt over den store golfbane med en smuk vidtstrakt natur. Her kan der afholdes selskaber for op til 60 personer. Der er udgang til en hyggelig gårdhave, som ofte bruges som samlingssted til velkomstdrink.

Gårdhaven er omkranset af den firlængede gård og er fyldt med stokroser om sommeren. Gårdhaven huser også vores lille køkkenhave hvor vi dyrker krydderurter og blomster.

Se billeder af vores lokaler

Tryk her for at se vores selskabsmenuer - Her finder De også information om detaljer og priser


Kontakt Svend Christensen for at drøfte mulighederne for netop Deres selskab på tlf. 45 76 15 00 eller mail til post@lerbaekgaard.dk

Interesseret i golf?

Ved selskaber til en samlet pris på min. kr. 25.000,- udleveres efter ønske værdibeviser til indmeldelse i Hørsholm Golfklub.
Vært får værdibevis, der dækker indmeldelsesgebyr/indskud + 25% rabat på første års kontingent.

Værtens gæster kan få værdibevis på kr. 1000,- til indmeldelse.
Dette tilbud kan ikke benyttes i forbindelse med andre tilbud fra Hørsholm Golf.

Restaurant Lerbækgaard
Grønnegade 1
2970 Hørsholm

Kontaktoplysninger

​Restauranten har lukket i november- december -  januar - februar og åbner op igen i marts 2018.                                     Vi holder dog åbent for selskaber året rundt, og levere mad Ud af huset. 

Vi holder også events i de mdr. der er lukket, som Mortens Aften, Fiskebuffet o.s.v 

Åbningstider oktober

Sidste dag er​ søndag den 28 Oktober

Restaurant Lerbækgaard

Grønnegade 1

2970 Hørsholm

Tlf.: 45 76 15 00

E-mail: post@lerbaekgaard.dk

CVR: 37439096

facebook instagram

Om Restauranten

Lerbækgaards bygninger stammer helt tilbage fra begyndelsen af 1800 tallet. Den firlængede gård har bl.a. tjent som mejeri med osteproduktion.​ Gården er omgivet af et smukt og bølget morænelandskab. I sommeren 1992 blev der i dette smukke nordsjællandske landskab indviet en golfbane - Hørsholm Golf. 

findsmiley1