Mød Richard Roth

Restaurant Lerbækgaard forpagtes af Richard Roth.

Han er uddannet både kok, tjener og har videreuddannet sig indenfor Hotel og Management ledelse på Hotelfachschule Belevoir Park i Zürich.De erhvervsmæssige kompetencer er opnået gennem arbejdet som køkkenchef og restaurantchef fra flere fire stjernede konferencehoteller og top restauranter i Danmark.

Richard har også drevet sin egen restauration og dinner transportable med salg og levering af madordninger til virksomheder i slut 90’erne. Endvidere har han været B2B salgskonsulent i vinbranchen og salgschef for en Tysk grossistvirksomhed med salg af friskvarer til diverse top og Michelin restauranter i København. Udover dette har han over 10 års erhvervserfaring indenfor undervisning af kokke, tjenere og serviceøkonomer fra Hotel og Restaurantskolen i København og Erhvervsskolen i Nordsjælland.

De sidste 7 år har Richard bl.a. drevet Café Sneppen på Jagt & Skovbrugs museet i Hørsholm, og siden 2016 Caféen på Nivaagards Malerisamling, som han fortsat vil drive samtidigt med Restaurant Lerbækgaard.

Richard har igennem årene afholdt mange foredrag og seminarer i forbindelse med mad og vin samt kulinariske sensorikkurser. Han har også en større viden om whisky, som han tilbyder foredrag og smagninger inden for.

Lerbækgaard

Den firlængede Lerbækgård fra begyndelsen af 1800 tallet har oprindeligt tjent som ostemejeri. I dag er gården nænsomt restaureret og huser den hyggelige Restaurant Lerbækgaard.